Als je op zoek bent naar een airco die niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen, dan kun je bij ons kiezen uit een Haier airco of een Daikin airco. Deze hoogwaardige modellen bieden namelijk de mogelijkheid om je kamer niet alleen te koelen, maar ook te verwarmen. Dit maakt het een ideale oplossing voor het hele jaar door.

De Haier airco is uitgerust met geavanceerde technologieën om je kamer snel en efficiënt op te warmen, zelfs bij lage temperaturen. Bovendien beschikt deze airco over een energielabel van A+++, wat betekent dat hij zeer efficiënt is en weinig energie verbruikt. Het compacte formaat van de Haier airco maakt het een goede keuze voor kleine tot middelgrote kamers. 

We bieden ook de Daikin airco aan. Eén van de opvallende kenmerken van Daikin airco’s is het gebruik van de inverter-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de compressor van de airco continu te laten werken op een laag niveau, waardoor de temperatuur in de kamer constant wordt gehouden en het energieverbruik wordt verminderd. Daarnaast biedt Daikin een uitgebreide garantie op zijn airco’s en een goede klantenservice.

Let op, volgens de Nederlandse wet én jouw verzekeringsmaatschappij mag je een airconditioning systeem NIET ZELF in bedrijf stellen. Hiervoor heb je ten alle tijden VERPLICHT een F-gassen gecertificeerde monteur nodig.

Als je dus op zoek bent naar een airco die zowel kan koelen als verwarmen, bekijk dan onze website voor meer informatie over onze modellen en ontdek hoe je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de ideale Haier airco voor jouw specifieke behoeften. Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via info@zonneprofijt.nl.

 

× Stuur ons een WhatsApp!