Airco kopen

Vraag airco offerte aan

Zonneprofijt staat bekend om het plaatsen van Zonnepanelen, maar met plezier kondigen wij onze nieuwe productlijn aan, die nu naast zonnepanelen ook airconditioners omvat. Deze airconditioners zijn ontworpen om het hele jaar door comfort en gemak te bieden, ongeacht de buitentemperatuur. Onze airconditioners zijn compatibel met bestaande zonnepanelen en kunnen worden aangesloten op slimme huisautomatiseringssystemen om het energieverbruik te optimaliseren. De aanschaf van deze producten is daarmee een ideale combinatie. 

Met de toenemende temperaturen in de zomer en de steeds frequenter voorkomende hittegolven, is het ook steeds belangrijker om een ​​betrouwbare airconditioning in huis te hebben. Deze airco kan je het hele jaar door comfort en gemak bieden.

We hebben 2 soorten airco’s:

  • De Haier airconditioner is een pionier op energiebesparing en zorgt voor efficiënte en betrouwbare koeling. De airco is ontworpen om efficiënt te werken en heeft een hoge energie-efficiëntie, wat betekent dat ze minder stroom verbruiken en minder impact hebben op het milieu dan oudere modellen.
  • De Daikin airco: deze kan je ook per halve graad verstellen en is qua kwaliteit zelfs nog iets beter dan de Haier airco. 

Deze airco’s hebben een gesplitste unit die bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit is ontworpen om in de ruimte te worden geïnstalleerd en de buitenunit is bedoeld om buiten het gebouw te worden geplaatst. Ze zijn compatibel met de al bestaande zonnepanelen en kunnen worden aangesloten op slimme huisautomatiseringssysteem om energieverbruik te optimaliseren.

Ze zijn beide energiezuinig en maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals een invertersysteem, die zorgt voor een precieze regeling van de koelcapaciteit en een constante temperatuur in de kamer. Het heeft ook een geavanceerd filtersysteem dat de lucht zuivert door stof, pollen en andere allergenen te verwijderen.

We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat de airco optimaal blijft werken om eventuele problemen snel op te lossen. Mocht je al zonnepanelen van ons hebben geïnstalleerd, dan kun je er zeker van zijn dat onze airco’s perfect aansluiten op een duurzame levensstijl.  

Contact opnemen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de airco’s die wij leveren en naar onze diensten? Vul ons contactformulier in (klik op de button hierboven) en wij nemen contact met je op. Je kunt ook bellen naar 0341 849 573 of mailen via info@zonneprofijt.nl. 

× Stuur ons een WhatsApp!