Airco voor 50m2

Voor een gemiddeld huis in Nederland geldt de stelregel dat je voor elke kubieke meter ongeveer 30 tot 40 Watt koelvermogen nodig hebt. Ben je op zoek naar een airco die geschikt is voor een ruimte van ongeveer 50m2? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! 

Bij Zonneprofijt bieden we airco’s aan voor huizen en kantoren. Onze airco’s van de merken Haier en Daikin hebben voldoende koel- en verwarmingscapaciteit voor een ruimte tot 50m2. Deze airco’s bieden veel comfort en is van een hoge kwaliteit. Daardoor kun jij altijd genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. 

Onze airco’s hebben een hightech besturingssysteem. Dat is de kers op de taart. Je kunt deze airco’s namelijk bedienen met je smartphone of zelfs je stem.

Daarnaast zullen onze installateurs de installatie van deze airco makkelijk voor je regelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de airco snel en efficiënt wordt geïnstalleerd.

Voordelen van een nieuwe airco:

  • Geeft verkoeling op warme dagen
  • Geeft warmte in de winter
  • Zorgt voor schone lucht in huis (omdat deze gefilterd wordt)
  • Door het gericht verwarmen van een ruimte kun je besparen op je stookkosten
  • Kan het wonen en slapen in huis of werken op kantoor een stuk aangenamer maken

Tot slot, met onze airco’s haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis. Het is dus echt een must-have als je op zoek bent naar een airco geschikt voor een ruimte van ongeveer 50m2!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de ideale Haier airco voor jouw specifieke behoeften. Maak gebruik van ons contactformulier en wij nemen contact met je of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via info@zonneprofijt.nl.

× Stuur ons een WhatsApp!