Airco voor een ruimte van 150 m2

Als je op zoek bent naar een airco voor een ruimte van 150 m2, dan is het belangrijk om te kiezen voor een airco met voldoende koelvermogen. Bij Zonneprofijt hebben we verschillende airco’s die geschikt zijn voor ruimtes van deze grootte.

Een goede optie is bijvoorbeeld de Haier Tundra, een split airco met een koelvermogen van 5,0kW. Deze airco is daarmee geschikt voor ruimtes tot 150 m2 en is voorzien van energiezuinige technologieën, waardoor je geld kunt besparen op je energierekening. Daarnaast heeft de Haier Tundra een stijlvol design en is hij eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Bij het kiezen van een airco voor een ruimte van 150 m2 is het ook belangrijk om rekening te houden met de installatie en het onderhoud. Bij Zonneprofijt hebben we een team van ervaren installateurs die de airco professioneel kunnen installeren. Daarnaast bieden we ook onderhoudscontracten aan, zodat je airco altijd optimaal blijft werken.

Neem contact op met Zonneprofijt voor meer informatie over welke airco het beste bij jouw ruimte van 150 m2 past. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en zorgen voor een professionele installatie en onderhoud.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]

× Stuur ons een WhatsApp!