Airco, waar moet ik aan denken?

Bij het bepalen van de airco die je nodig hebt, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. De belangrijkste factoren zijn:

  • De grootte van de ruimte: Dit is een belangrijke factor bij het bepalen van de capaciteit van de airco die je nodig hebt. Een te kleine airco zal niet in staat zijn om de kamer voldoende te koelen, terwijl een te grote airco onnodig veel energie zal verbruiken.
  • Het type airco: Er zijn verschillende soorten airconditioners beschikbaar, waaronder raammodellen, draagbare modellen en split-systemen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen, afhankelijk van jouw specifieke situatie. Bij Zonneprofijt bieden we split-systemen aan. 2 merken maar liefst: de Haier airco en de Daikin airco.
  • Het energieverbruik: Kies een model met een hoog energielabel om jouw energiekosten laag te houden. En vergeet niet om regelmatig onderhoud uit te voeren om de efficiëntie van de airco te behouden. Bij Zonneprofijt bieden we airco’s aan met energielabel A++ en A+++.
  • Geluidsniveau: Als je de airco ’s nachts wilt gebruiken, is het belangrijk om een model te kiezen dat weinig geluid maakt. De Haier airco en Daikin airco hebben een speciale functie waardoor de airco geen geluid maakt.
  • Luchtkwaliteit: Moderne airconditioners zoals Haier en Daikin kunnen de lucht filteren en de kwaliteit van de lucht in de ruimte verbeteren. Als je last hebt van allergieën of andere ademhalingsproblemen, kan dit een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een airco.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]

× Stuur ons een WhatsApp!