Airco, wat is de beste?

Zit jij op dit moment in een fase dat je aan het onderzoeken bent welke airco de beste is?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige airco, dan is Haier een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Haier is een toonaangevend merk op het gebied van airconditioners. Het is een model die geschikt is zijn voor verschillende toepassingen.

Bij Zonneprofijt bieden we Haier Tundra aan. Een van de populairste airco modellen is namelijk de Haier Tundra, een split airco met een energielabel van A++ en A+++ (afhankelijk van of je koelt of verwarmt) en een koelcapaciteit van 3,5 kW. Dit model is zeer efficiënt en kan jouw kamer snel en effectief afkoelen, terwijl het energieverbruik laag blijft.

Wat voor toepassingen heeft de Haier airco?

  • Een besturingssysteem die gebruikt kan worden met een afstandbediening, je stem en je smartphone. 
  • Een ‘quit mode’ waardoor de airconditioning amper geluid maakt

Bij Zonneprofijt bieden we niet alleen hoogwaardige airco’s van Haier, maar bieden we ook professionele installatieservice en onderhoudsdiensten. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van jouw nieuwe airco.

Dus als je op zoek bent naar de beste airco op de markt, dan moet je de Haier airco zeker eens overwegen. Als je hier verder vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. En bij Zonneprofijt bieden we ook nog professionele installatie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw airco optimaal blijft presteren.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]

× Stuur ons een WhatsApp!