Airco, wat verbruikt het?

Als je op zoek bent naar een airco die zorgt voor verkoeling in de zomermaanden, maar ook zuinig is in het stroomverbruik, dan is de Haier airco misschien wel de ideale keuze voor jou. We verkopen deze airco bij Zonneprofijt. In deze tekst zullen we daarom dieper ingaan op het stroomverbruik van deze airco en hoe je deze kunt gebruiken om jouw energierekening laag te houden.

Een vaste airco, zoals de Haier airco, verbruikt gemiddeld 0,75 kWh stroom per uur. Als je de airco 16 uur per dag gebruikt, dan komt het stroomverbruik van de airco uit op 12 kWh per dag en zelfs 1.080 kWh voor de hele zomer. Dit lijkt misschien veel, maar in vergelijking met oudere modellen en andere airco’s is dit zeer zuinig.

Energielabel koelen v/aA+++
Energielabel verw. v/aA++

Met dit energielabel is het één van de meest energiezuinige airco’s op de markt.

Wil je meer weten over de Haier airco en hoe deze precies werkt? Neem dan contact op met Zonneprofijt. Dit kan via ons contactformulier op onze website of bel naar 0341 849 573.

Je kunt uiteraard ook mailen naar [email protected]. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw huis of kantoor.

× Stuur ons een WhatsApp!