Als het gaat om het kiezen van een airco, is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt. Een airco is niet alleen een luxeartikel, het kan ook noodzakelijk zijn om jouw huis of kantoor koel te houden tijdens de warme zomermaanden.

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de juiste airco. Ten eerste moet je de grootte van de ruimte bepalen die je wilt koelen. Dit is belangrijk omdat een airco die te klein is voor de ruimte niet effectief zal zijn en een airco die te groot is, meer energie zal verbruiken dan nodig is.

Een ander belangrijk aspect is het type airco dat je kiest. Er zijn verschillende soorten airconditioners beschikbaar, zoals raammodellen, draagbare modellen en split-systemen.

Bij Zonneprofijt bieden we een luxe vorm van airco’s aan, namelijk die met een split-systeem. We hebben 2 soorten merken: de Haier en Daikin airco.

Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik van de airco. Onze airco’s hebben het energielabel A++ en A+++. Kies je een model met een hoog energielabel dan kun je jouw energiekosten laag houden. Vergeet ook niet om regelmatig onderhoud uit te voeren om de efficiëntie van de airco te behouden.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via info@zonneprofijt.nl. 

× Stuur ons een WhatsApp!