Een airco, wat heb je hiervoor nodig?

Wat heb je nodig bij het aanschaffen van een airco? Het antwoord op deze vraag is vrij simpel. Je hebt normaal gesproken nodig:

  • Een raam
  • Een opening in de muur 

Echter, wij hebben een modernere oplossing. Namelijk, een split-systeem: de Haier en Daikin airco. Dit zijn de airco’s die we bij Zonneprofijt verkopen die je aan de muur kan ophangen. Het kan niet enkel kleine ruimtes koelen zoals bij een mobiele airco, maar is er juist speciaal voor gemaakt grotere ruimtes te koelen. 

Bij Zonneprofijt garanderen we dat één van deze airco’s een uitstekende keuze is, waardoor je het hele jaar geniet van een aangename temperatuur in huis, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De airco kan namelijk zowel koelen als verwarmen. Dus zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden ben jij er zeker van dat het binnenklimaat naar wens is. 

De Haier airco is een hoogwaardige airconditioner die in staat is om grote ruimtes snel en efficiënt te koelen. Met een vermogen tot wel 10.000 BTU kan deze airco met gemak een kamer van 25 tot 40 vierkante meter koelen. De Haier airco is bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze airco is ook nog eens heel erg high-tech! Je kunt de airco bedienen met een afstandbediening, met je smartphone en met je stem. 

De Daikin airco heeft een sterke focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid. Deze airco is ontworpen om te werken met het koudemiddel R-32, dat minder impact heeft op het milieu dan oudere koudemiddelen. Daarnaast biedt Daikin geavanceerde functies, zoals het vermogen om de temperatuur en luchtvochtigheid te regelen, en een zelfreinigend systeem dat de luchtkwaliteit verbetert en onderhoudskosten vermindert.

Vind jij het belangrijk dat je een energiezuinige en duurzame oplossing vindt voor het koelen van je woning of kantoor? De airco’s die we bij Zonneprofijt verkopen beschikt over een energie-efficiëntieklasse van A++ en A+++. Dit betekent dat hij zeer weinig stroom verbruikt in vergelijking met andere airconditioners op de markt. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu!

Neem dus even contact op met Zonneprofijt. Je kunt het formulier op de website invullen of bellen naar 0341 849 573. Daarnaast kun je ons mailen op: info@zonneprofijt.nl

× Stuur ons een WhatsApp!