Een Haier of Daikin airco installeren

Ben jij op punt om een airco te installeren? Het is heel belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Daarom kun je gebruik maken van de expertise van onze monteurs. Zij weten hoe je een Haier of Daikin airco moet installeren. Een foutieve installatie kan leiden tot problemen met de werking van de airco en zelfs schade aan je huis of bedrijfspand. Nogmaals, daarom is het verstandig om de hulp van een professional in te schakelen. 

Bij Zonneprofijt werken experts

Bij Zonneprofijt werken gecertificeerde monteurs die een airco snel en gemakkelijk kunnen monteren. Bij Zonneprofijt worden airco’s aangeboden van Haier en Daikin. Zonneprofijt heeft daarmee ervaring in het monteren van Haier en Daikin airco’s en kan je dus helpen bij het kiezen van de juiste plek om de airco te plaatsen. Het is belangrijk dat de airco op de juiste plek wordt gemonteerd om een optimale werking te garanderen en energie te besparen.

Bovendien zorgt een professionele installatie ervoor dat de garantie van de airco behouden blijft. Als je de airco zelf installeert en er iets misgaat, kan dit resulteren in verlies van garantie en extra kosten voor reparaties. Volgens de Nederlandse wet én jouw verzekeringsmaatschappij mag je een airconditioning systeem niet zelf installeren. Hiervoor heb je ten alle tijden VERPLICHT een F-gassen gecertificeerde monteur voor nodig.

Als je Zonneprofijt inschakelt voor het monteren van je Haier en Daikin airco, weet je zeker dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Onze professionele installateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en kunnen je adviseren over het juiste onderhoud van je airco. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over het installeren van je Haier of Daikin airco.

Onze airco experts zullen de airco installeren snel en vakkundig installeren. Bij het installeren van de airco worden daarbij de volgende stappen doorlopen:

  • Montage van de airco binnenunit
  • Montage van de airco buitenunit
  • Montage van de leidinggoot
  • Aansluiten van de koelleidingen, condensafvoer en elektra
  • Airco inbedrijfstelling: lekdetectie, vacumeren en eindcontrole

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via info@zonneprofijt.nl. 

× Stuur ons een WhatsApp!