Gecertificeerde installateurs        Service op maat       Binnen 7 dagen een gratis offerte       √ Enkel het beste materiaal       √ Geen verrassingen achteraf

Jouw partner in zonne-energie
OFFERTEAANVRAAG

OVER ONS 

Complete ontzorging op het gebied van zonnepanelen. Dat is wat Zonneprofijt jou in het vooruitzicht stelt. Verkoop, installatie én advisering. Alles dat je nodig hebt om te profiteren van zelf opgewekte duurzame energie en daar ook financieel van te profiteren. 

De basis van ons werk is materiaal van topkwaliteit. Door gebruik te maken van zonnepanelen, omvormers en installatiebenodigdheden van internationaal erkende fabrikanten, ben je verzekerd van een langdurig gezond rendement.

Als installateur zijn wij gecertificeerd!

Albert Klaassen

Albert Klaassen

Eigenaar

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Avatar Gerrie Nienhuis
  Prettige contacten gehad met Ronald en Michael. Panelen gekocht en binnen twee weken geplaatst. Fantastisch.Wat mij betreft 5 sterren. Goed rekening gehouden … More met onze wensen. Snelle en vakkundige plaatsing.
  ★★★★★ een week geleden
 • Avatar Laurens Lijding
  Zonneprofijt is een echte aanrader. Wij hebben sinds een paar weken de panelen van Zonneprofijt op het dak. En dat hele proces van informatie aanvraag … More tot de uiteindelijke installatie op het dak én in de meterkast is soepel en professioneel verlopen. Ze zijn goed bereikbaar en als dat even niet lukt bellen ze snel terug. Het zijn enthousiaste jonge vakmensen die zichtbaar plezier hebben in hun vak. Na de installatie bleek er achteraf nog een aandachtspunt te zijn, en dat werd onmiddellijk en professioneel opgelost. Juist op zo’n moment merk je dat je de juiste keuze gemaakt hebt. Aanrader dus.
  ★★★★★ 2 weken geleden
 • Avatar Karin de Graaf
  Super tevreden: binnen een paar dagen hadden we een afspraak. Alles werd duidelijk uitgelegd en de zonnepanelen lagen er binnen 3 weken. De uitleg over … More de app was ook goed.Vriendelijke en correcte installateurs.Ik raad Zonneprofijt aan.
  ★★★★★ 2 maanden geleden

ONZE MISSIE

Verduurzaming bereikbaar en inzichtelijk maken voor iedereen. Iedereen is zich ervan doordrongen dat het duurzamer moet, maar ook dat er unieke kansen liggen in het opwekken van eigen stroom. Maar is het ook betaalbaar? En hoe werkt het precies?

Zonneprofijt geeft antwoord op die vragen, maar ook direct toegang tot betaalbare zonnepanelen. Vanuit onze kernwaarden: service, persoonlijk contact en betrouwbaar materiaal brengen wij duurzaamheid naar Nederlandse huishoudens.

Wij geloven in verduurzaming. Niet zozeer als noodzaak, maar vooral als kans. Kansen om een win-win situatie te creëren. Want dat doe je als je zonnepanelen laat installeren. Een investering met een gezond rendement, waar de wereld een beetje mooier en duurzamer van wordt.

Wat je altijd van ons mag verwachten:

N

Goede installatie door gecertificeerde installateurs

N

Service op maat en een persoonlijk, eerlijk advies

N

Binnen 7 dagen een offerte ontvangen, wanneer je die online aanvraagt

N

Enkel het beste materiaal op jouw dak en in de meterkast

N

Een inzichtelijk financieel plaatje, zónder verrassingen

ONZE MERKEN

Onze recensies

5,0 97 reviews

Zonneprofijt
Nobelstraat 29 – 6
3846 CE Harderwijk
0341-849573

× Stuur ons een WhatsApp!