Gecertificeerde installateurs        Service op maat       Binnen 7 dagen een gratis offerte       √ Enkel het beste materiaal       √ Geen verrassingen achteraf

Jouw partner in zonne-energie
OFFERTEAANVRAAG

OVER ONS 

Complete ontzorging op het gebied van zonnepanelen. Dat is wat Zonneprofijt jou in het vooruitzicht stelt. Verkoop, installatie én advisering. Alles dat je nodig hebt om te profiteren van zelf opgewekte duurzame energie en daar ook financieel van te profiteren. 

De basis van ons werk is materiaal van topkwaliteit. Door gebruik te maken van zonnepanelen, omvormers en installatiebenodigdheden van internationaal erkende fabrikanten, ben je verzekerd van een langdurig gezond rendement.

Als installateur zijn wij gecertificeerd!

Albert Klaassen

Albert Klaassen

Eigenaar

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Avatar Janneke Bouma
  Super tevreden, snelle levertijd.Monteurs waren vriendelijk.Zeker een aanrader. Top gedaan!
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Petra Berends
  Wij zijn blij met de aankoop van onze Airco bij Zonneprofijt!Zeer kundig en professioneel advies met aanschaf van welk apparatuur/ model.Er werd goed naar … More onze wensen geluisterd en wij werden prima geadviseerd en gehoord.Installatie verliep keurig in huis.Vriendelijke en leuke monteurs.En dan even schrikken toen ik buiten een „wit monster“ zag staan door het raam.De grote aanwezigheid van de pomp!Een telefoontje met het bedrijf en ik was gerustgesteld.Er kon een kastje op maat in kleur naar wens besteld worden.Opgelost en fantastisch.Tenslotte gaan wij ervan uit dat wij jaren comfort ( ook voor het oog) met de Daikin Emura 5 KW hebben. Welverdiende dikke 5 sterren voor dit bedrijf.
  ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Avatar Gerrie Nienhuis
  Prettige contacten gehad met Ronald en Michael. Panelen gekocht en binnen twee weken geplaatst. Fantastisch.Wat mij betreft 5 sterren. Goed rekening gehouden … More met onze wensen. Snelle en vakkundige plaatsing.
  ★★★★★ 5 maanden geleden

ONZE MISSIE

Verduurzaming bereikbaar en inzichtelijk maken voor iedereen. Iedereen is zich ervan doordrongen dat het duurzamer moet, maar ook dat er unieke kansen liggen in het opwekken van eigen stroom. Maar is het ook betaalbaar? En hoe werkt het precies?

Zonneprofijt geeft antwoord op die vragen, maar ook direct toegang tot betaalbare zonnepanelen. Vanuit onze kernwaarden: service, persoonlijk contact en betrouwbaar materiaal brengen wij duurzaamheid naar Nederlandse huishoudens.

Wij geloven in verduurzaming. Niet zozeer als noodzaak, maar vooral als kans. Kansen om een win-win situatie te creëren. Want dat doe je als je zonnepanelen laat installeren. Een investering met een gezond rendement, waar de wereld een beetje mooier en duurzamer van wordt.

Wat je altijd van ons mag verwachten:

N

Goede installatie door gecertificeerde installateurs

N

Service op maat en een persoonlijk, eerlijk advies

N

Binnen 7 dagen een offerte ontvangen, wanneer je die online aanvraagt

N

Enkel het beste materiaal op jouw dak en in de meterkast

N

Een inzichtelijk financieel plaatje, zónder verrassingen

ONZE MERKEN

Onze recensies

5,0 103 reviews

Zonneprofijt
Nobelstraat 29 – 6
3846 CE Harderwijk
0341-849573

× Stuur ons een WhatsApp!