Gecertificeerde installateurs        Service op maat       Binnen 7 dagen een gratis offerte       √ Enkel het beste materiaal       √ Geen verrassingen achteraf

Jouw partner in zonne-energie
OFFERTEAANVRAAG

OVER ONS 

Complete ontzorging op het gebied van zonnepanelen. Dat is wat Zonneprofijt jou in het vooruitzicht stelt. Verkoop, installatie én advisering. Alles dat je nodig hebt om te profiteren van zelf opgewekte duurzame energie en daar ook financieel van te profiteren. 

De basis van ons werk is materiaal van topkwaliteit. Door gebruik te maken van zonnepanelen, omvormers en installatiebenodigdheden van internationaal erkende fabrikanten, ben je verzekerd van een langdurig gezond rendement.

Als installateur zijn wij gecertificeerd!

Albert Klaassen

Albert Klaassen

Eigenaar

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Avatar Melis Geurts
  Rond mei 2022 een offerte bij dit bedrijf aangevraagd voor zonnepanelen. Een duidelijke offerte ontvangen. Eind juli de panelen laten installeren. Alles … More tot volle tevredenheid verlopen. Een kabel trekken naar het dak en de installatie van de app gaf even een probleem maar dit werd allemaal vakkundig opgelost! Inmiddels al veel stroom opgewekt. Prima bedrijf, goede service en hulp!!
  ★★★★★ 2 maanden geleden
 • Avatar Marinda van Essen
  Van offerte tot plaatsing van de zonnepanelen is alles super verlopen! We kregen altijd snel reactie en na bezichtiging van ons huis ook snel de offerte. … More Ondanks leverproblemen is alles naar wens geplaatst, we werden ook goed op de hoogte gehouden van de planning, dat is knap in deze hectische tijd! Goed werk geleverd door echte regionale vakmannen en ook tegen een schappelijke prijs. Zonneprofijt bedankt! Laat het zonnetje maar schijnen!
  ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Avatar Elwin Wilbrink
  Een kennis van mij heeft Zonneprofijt aanbevolen en dat bleek een zeer goede keuze. Offerte wordt snel gemaakt en via persoonlijk contact een goed, duidelijk … More en eerlijk advies gekregen. Gedurende het hele traject wordt je goed op de hoogte gehouden en afspraken worden keurig nagekomen. De installatie van het PV systeem ging snel en vakkundig. Ook de administratieve afhandeling gaat probleemloos en vragen worden snel door Albert beantwoord via mail of telefonisch. Zeer tevreden met het geleverde werk. Zonneprofijt is een echte aanrader!
  ★★★★★ 5 maanden geleden

ONZE MISSIE

Verduurzaming bereikbaar en inzichtelijk maken voor iedereen. Iedereen is zich ervan doordrongen dat het duurzamer moet, maar ook dat er unieke kansen liggen in het opwekken van eigen stroom. Maar is het ook betaalbaar? En hoe werkt het precies?

Zonneprofijt geeft antwoord op die vragen, maar ook direct toegang tot betaalbare zonnepanelen. Vanuit onze kernwaarden: service, persoonlijk contact en betrouwbaar materiaal brengen wij duurzaamheid naar Nederlandse huishoudens.

Wij geloven in verduurzaming. Niet zozeer als noodzaak, maar vooral als kans. Kansen om een win-win situatie te creëren. Want dat doe je als je zonnepanelen laat installeren. Een investering met een gezond rendement, waar de wereld een beetje mooier en duurzamer van wordt.

Wat je altijd van ons mag verwachten:

N

Goede installatie door gecertificeerde installateurs

N

Service op maat en een persoonlijk, eerlijk advies

N

Binnen 7 dagen een offerte ontvangen, wanneer je die online aanvraagt

N

Enkel het beste materiaal op jouw dak en in de meterkast

N

Een inzichtelijk financieel plaatje, zónder verrassingen

ONZE MERKEN

Onze recensies

5,0 58 reviews

Zonneprofijt
Nobelstraat 29 – 6
3846 CE Harderwijk
0341-849573