Waar Zonnepanelen op aansluiten?

Ben jij benieuwd waar de zonnepanelen op aangesloten worden? Het antwoord hierop is dat alle zonnepanelen met een kabel aangesloten worden op de omvormer. De beste plaats voor de omvormer bepalen wij in overleg met jou op de dag van de montage. Vaak is dit de zolder of de garage. Deze omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

Je wilt zonnepanelen aanschaffen? Bij Zonneprofijt bieden we efficiënte dienstverlening en excellente service. Daarnaast zijn we erkend installateur. We hebben ook gediplomeerde elektriciens zodat je kunt vertrouwen op zonnepanelen die veilig worden geplaatst en goed werken. Het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen is technisch vakwerk. 

Volgens Techniek Nederland zijn er in 2022 30 procent meer zonnepanelen geplaatst dan in 2021. Het aantal zonnepanelen is dus in optocht en dat is niet voor niets zo. Het is namelijk een ontzettend goede investering. Als jij ook overweegt om zonnepanelen te laten installeren, is het belangrijk om hier wat meer over te weten te komen.

Misschien vraag je je af waar Zonnepanelen op aangesloten moeten worden. Alle zonnepanelen worden met een kabel aangesloten op de omvormer. De beste plaats voor de omvormer bepalen wij in overleg met u op de dag van de montage. Vaak is dit de zolder of de garage. Deze omvormer zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier, bel 0341 849 573 of mail naar info@zonneprofijt.nl. 

× Stuur ons een WhatsApp!