Waarom airco in huis, vroeger en nu

Airco’s zorgen voor verkoelen van de lucht of verwarmen van de lucht. Maar ze zorgen ook voor een schonere lucht in huis en dus een betere luchtkwaliteit. Dit komt door de filter die de lucht zuivert. Ook onttrekt airco het vocht uit de lucht en kun je dus probleemloos een douche nemen, zonder er weer bezweet onder vandaan te stappen door de hoge luchtvochtigheid.

Door de frisse lucht transpireer je minder. Vooral mensen met een gevoelige huid, baby’s en oudere mensen hebben hier profijt van, omdat ze minder uitdrogen. Een paar jaar geleden waren airco’s nog energieslurpende apparaten die je liever niet in je huis wilde hebben.

Gelukkig zijn ze in dat opzicht helemaal verbeterd. Airco’s van tegenwoordig zijn een stuk moderner, ze zijn nu namelijk energiezuinig en erg duurzaam. Bij Zonneprofijt bieden we twee nieuwe systemen aan: de Haier airco en de Daikin airco.

Het is maar goed ook dat we mee gaan in de tijd. Het energielabel van deze airco’s is A++ en A+++ waardoor het energieverbruik zeer laag is. Dat is ook de reden waarom je de ruimte beter kunt verwarmen met de airco dan de verwarming aan te zetten. Dat scheelt namelijk in kosten. 

De Haier en Daikin airco’s bij Zonneprofijt gaat jaren mee, waardoor je de aanschaf kosten er zo uit hebt. Het is dus een zeer goede investering. 

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]

× Stuur ons een WhatsApp!