Wat doet een airco precies?

Een airconditioning of airco koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Verder zorgt het ook voor het ontvochtigen en het filteren van de lucht. Dit samen zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Tegenwoordig is een airconditioning zo zuinig, dat het een alternatief voor de Cv-installatie is.

Bij Zonneprofijt hebben we de Haier airco en Daikin airco. Als je dus op zoek bent naar een comfortabele en aangename temperatuur in jouw huis of kantoor, dan kunnen we je adviseren over deze airconditioningssystemen. Volgens ons is dit namelijk een goede keuze.

Maar wat doet een airco precies en waarom zou je er een moeten hebben?

Een airco heeft als hoofdfunctie om de lucht in een ruimte te koelen. Dit wordt gedaan door warme lucht uit de kamer te zuigen, deze door het systeem te laten circuleren en vervolgens gekoelde lucht terug te blazen in de kamer. Dit zorgt voor een verfrissend en verkoelend effect, waardoor de temperatuur in jouw huis of kantoor aangenaam blijft, zelfs op de warmste dagen.

Maar deze airco’s kunnen ook verwarmen. Wil jij dus een warme plek tijdens de winterdagen? Dan kun je ook één van onze airco’s kiezen.

Een modern airconditioningsysteem

Moderne airconditioningssystemen zoals Haier en Daikin zijn ook uitgerust met geavanceerde filters die de lucht zuiveren en allergenen en stofdeeltjes verwijderen. Dit zorgt voor een schone en gezonde binnenomgeving. Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Het merk Haier

Haier is een pionier op het gebied van energiebesparing. Met haar airco’s creëert het bedrijf een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Haier staat bekend om haar betrouwbare, kwalitatief goede en scherp geprijsde airconditioners. Het energielabel is A++.

Het merk Daikin

Het merk Daikin is een iets duurdere variant, maar deze heeft energielabel A+++. Deze airco staat dus ook bekend om zijn energiebesparing maar ook om de technologieën en innovaties, waaronder het gebruik van het ozonvriendelijke koelmiddel R-410A en de introductie van een variabele koelcapaciteit.

Contact opnemen

Gebruik ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via info@zonneprofijt.nl. 

× Stuur ons een WhatsApp!