Welke airco is voor 50 m?

Voor een gemiddeld huis in Nederland geldt de stelregel dat je voor elke kubieke meter ongeveer 30 tot 40 Watt koelvermogen nodig hebt. Ben je op zoek naar een airco die geschikt is voor een ruimte van ongeveer 50m2? Dan is de Haier airco de ideale oplossing voor jou! 

Bij Zonneprofijt bieden we de Haier airco aan omdat het een perfect airco is voor huizen en kantoren. Het heeft ook voldoende koel- en verwarmingscapaciteit voor een ruimte tot 50m2. Deze airco biedt veel comfort en is van een hoge kwaliteit. Daardoor kun jij altijd genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. 

Deze airco heeft een hightech besturingssysteem. Dat is de kers op de taart. Je kunt de Haier airco namelijk bedienen met je smartphone of zelfs je stem. Is het niet erg prettig om te weten dat je de airco op afstand kunt bedienen en dat je ervoor kunt zorgen dat het een perfecte temperatuur afgeeft, waar je ook bent?

Daarnaast zullen onze installateurs de installatie van deze airco makkelijk voor je regelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de airco snel en efficiënt wordt geïnstalleerd. We kunnen de installatie van een airco zowel in huis als op kantoor doen. De Haier airco is een airco die kan koelen en verwarmen (wat een luxe!) en het heeft voldoende capaciteit voor een ruimte tot ongeveer 50m2. 

Voordelen van een nieuwe airco:

  • Geeft verkoeling op warme dagen.
  • Geeft warmte in de winter.
  • Zorgt voor schone lucht in huis (omdat deze gefilterd wordt)
  • Door het gericht verwarmen van een ruimte kun je besparen op je stookkosten.
  • Kan het wonen en slapen in huis of werken op kantoor een stuk aangenamer maken.

Tot slot, met een Haier airco haal je een hoogwaardig en comfortabel systeem in huis. Het is dus echt een must-have als je op zoek bent naar een airco geschikt voor een ruimte van ongeveer 50m2. 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het vinden van de ideale Haier airco voor jouw specifieke behoeften. Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected].

× Stuur ons een WhatsApp!