Welke airco voor 50m2

Een airco koelt of verwarmt altijd een gedeelte van een huis of bedrijfspand. Bij Zonneprofijt verkopen we de airco Haier en Daikin. Deze airco’s zijn ideale airco’s die in een omgeving van 100m2 gezet kunnen worden. Het heeft namelijk 3,6 kW koelvermogen en 3,7 kW verwarmingsvermogen. Het zijn beide niet voor niets pioniers op het gebied van energiebesparing. Verder staan ze bekend als betrouwbare, kwalitatief goede en scherp geprijsde airconditioners. 

De airco Haier is een merk die Zonneprofijt levert en graag aan je verkoopt. De Ultra moderne 3,5 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandbediening. De moderne airco heeft een besturingssysteem waarbij je een afstandsbediening kunt gebruiken en zelf jouw stem. Het levert ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het heeft zelfs diverse ‘swing’ functies waarmee het binnendeel naar wens de luchtstroom kan verdelen.

De Daikin airco is een hele efficiënte airconditioners. De apparaten van Daikin zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast biedt ook Daikin verschillende handige functies, zoals draadloze bediening en slimme thermostaten die ervoor zorgen dat de temperatuur in huis altijd op het gewenste niveau blijft.

We vertellen je graag meer over deze twee airco’s. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op. Onze specialisten hebben namelijk ruime ervaring in het adviseren van de juiste airco voor jouw situatie. Natuurlijk kijken we niet alleen naar de grootte van de ruimte omdat andere factoren ook belangrijk zijn zoals de oriëntatie van het gebouw en de mate van isolatie. Op deze manier kunnen we je voorzien van een passend advies voor de beste airco die past bij jouw wensen en budget.

Contact
Gebruik ons contactformulier op onze website of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw huis of kantoor.

× Stuur ons een WhatsApp!