Welke airco voor in een ruimte van 100m2?

Een airco koelt of verwarmt altijd een gedeelte van een huis of bedrijfspand. Bij Zonneprofijt verkopen we de airco’s van Haier en Daikin. Beide zijn een ideale airco die in een omgeving van 100m2 gezet kan worden. We verkopen namelijk airco’s met een vermogen tot 3,5 kW verwarmingsvermogen. Onze airco’s zijn niet voor niets een pionier op het gebied van energiebesparing. Verder staan ze bekend om hun betrouwbaarheid maar ook omdat ze kwalitatief goed zijn en scherp geprijsd.

De airco Haier is een merk die Zonneprofijt levert en graag aan je verkoopt. Het is namelijk een airco die ook een functie heeft dat de airco stil maakt, wat zorgt voor een comfortabele en stille omgeving. Het is zelfs de stilste airco in zijn klasse. De Ultra moderne 3,5 kW airconditioning set wordt geleverd inclusief afstandbediening. De moderne airco heeft een besturingssysteem waarbij je een afstandsbediening kunt gebruiken en zelf jouw stem. Het levert ongekend gemak in bediening, werking en comfortabele prestaties. Het heeft zelfs diverse ‘swing’ functies waarmee het binnendeel naar wens de luchtstroom kan verdelen.

Daikin daarentegen biedt airconditioningssystemen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn voor efficiëntie en duurzaamheid. De systemen van Daikin maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals inverters, die ervoor zorgen dat het systeem energiezuiniger en stiller is dan andere airco’s. Dit betekent dat je energierekening lager zal zijn en dat het systeem langer meegaat dan andere merken. Daarnaast zijn ook Daikin airconditioners uiterst betrouwbaar. Het merk heeft een uitstekende reputatie op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je airconditioningssysteem jarenlang probleemloos zal werken. Daikin biedt een breed scala aan airco-modellen die wij verkopen, waardoor je de perfecte keuze kunt vinden voor jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu een kleinere ruimte wilt koelen of een groter commercieel gebouw, Daikin heeft een systeem dat aan jouw eisen voldoet.

Mocht je nog vragen hebben, bij Zonneprofijt helpen we je graag bij het kiezen van de juiste airco voor jouw ruimte van 100m2. Onze specialisten hebben namelijk ruime ervaring in het adviseren van de juiste airco voor jouw situatie. Natuurlijk kijken we niet alleen naar de grootte van de ruimte omdat andere factoren ook belangrijk zijn zoals de oriëntatie van het gebouw en de mate van isolatie. Op deze manier kunnen we je voorzien van een passend advies voor de beste airco die past bij jouw wensen en budget.

Contact
Wil je meer informatie of advies? Gebruik dan ons contactformulier op onze website of bel naar 0341 849 573. Je kunt ook mailen via [email protected]. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw huis of kantoor, ongeacht de grootte van de ruimte.

× Stuur ons een WhatsApp!